Chem-Lab

 Χρονια Συνέπεια, Υπευθυνότητα, Αξιοπιστία

Σχετικά με εμάς

Η σύγχρονη τεχνολογία διαδραματίζει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασφάλιση του ύψιστου αγαθού της ανθρώπινης ζωής – της Υγείας.
Το διαδίκτυο – ως βασικός άξονας της κοινωνίας των “πληροφοριών” και της “γνώσης” – όχι μόνο διευρύνει τις δυνατότητες επικοινωνίας αλλά, πρωτίστως, δημιουργεί μία αξιόπιστη υπηρεσία εργαστηριακής ιατρικής στον τομέα της υγείας.

Η εργαστηριακή ιατρική, πέραν της αξιόπιστης και έγκαιρης υπηρεσίας της, όσον αφορά τη Διάγνωση και Θεραπεία, συντείνει αποτελεσματικά και στην Πρόληψη (Προληπτική Ιατρική), που είναι ο πλέον σύγχρονος, αποτελεσματικός και αξιόπιστος τρόπος αντιμετώπισης των κυριοτέρων ασθενειών της εποχής μας.

Ανταποκρινόμενοι στις σημερινές ανάγκες της κοινωνίας στα κρίσιμα και ευαίσθητα θέματα της υγείας, αλλά και στις προκλήσεις της τεχνολογίας, δημιουργήσαμε τη δική μας ιστοσελίδα, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό καινοτομικές υπηρεσίες εργαστηριακής ιατρικής που βοηθούν όλους για πληρέστερη ενημέρωση και πιο αποτελεσματική κατανόηση στα κρίσιμα ζητήματα της υγείας.

Η ιστοσελίδα μας προσφέρει πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τις εξετάσεις και τις φυσιολογικές τους τιμές, τον εξοπλισμό του εργαστηρίου, καθώς και ενημέρωση για μια σειρά θεμάτων υγείας που όλους μας ενδιαφέρουν άμεσα ή έμμεσα.

Θα είμαστε ιδιαίτερα υπόχρεοι για τις εισηγήσεις και τα σχόλια σας. Αλλωστε για μάς η επικοινωνία αποτελεί την πεμπτουσία σ’αυτόν τον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Υπηρεσίες

Check Up

Ομαδοποιημένες Εξετάσεις (Από 35.00 ευρώ)

  • “BASIC” Check-Up
  • “MINI” Check-Up
  • “MAXI” Check-Up
  • “SUPER” Check-Up

Τροφική Δυσανεξία (Food Intolerance)

Θέλετε να μάθετε ποιές τροφές σας αρρωσταίνουν;

Μάθετε τις αλλεργίες σας

Τις τελευταίες δεκαετίες καταγράφεται παγκόσμια ραγδαία αύξηση των αλλεργικών αντιδράσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ποιότητα ζωής αρκετών ανθρώπων και σε ακραίες καταστάσεις να κινδυνεύει ακόμα και η ίδια η ζωή τους.

Call Today

(+357) 22 67 30 55
(+357) 99 63 96 55

Θεμιστοκλή Δέρβη 20, 2ος Οροφος, Γραφείο 203, 1066, Λευκωσία, Κύπρος

Translate »